Nieuw-Zeeland - Reisvideo

Nieuw-Zeeland – Reisvideo

In 2017 heb ik Nieuw-Zeeland bezocht voor ongeveer twee maanden en ben ik aan de slag gegaan met het maken van een reisvideo. Een grote hobby van mij is het maken van video’s van de landen waar ik geweest ben. Op stap met mijn GoPro 4 Hero Silver ben ik begonnen met het maken van filmpjes. Hieronder een klein filmpje van mijn reis door Nieuw-Zeeland. Wil jij meer weten over Nieuw-Zeeland, kijk dan eens hier.

Nieuw-Zeeland is een enorm groot land en het heeft alles te bieden. Van actieve geisers tot actieve outdoorsports en van fantastische natuur tot een geweldige geschiedenis. Nieuw-Zeeland is het perfecte backpackland en er is wel voor ieder type reiziger iets te vinden. Wil jij nog meer reisvideo ’s als deze van Nieuw-Zeeland bekijken, kijk dan eens op mijn kanaal.