Het Tuinhuisje Schiermonnikoog: gezellig overnachten op het eiland

Ondertussen ben ik al een aantal keren op Schiermonnikoog geweest. Tijdens mijn verblijf op het eiland slaap ik graag in de huisjes van Waddenrust. Het zijn fijne accommodaties en alles is altijd goed geregeld. Toch heb ik een duidelijke favoriet: Het Tuinhuisje Schiermonnikoog. Dit kleine huisje is gezellig en knus en is van alle gemakken voorzien. Ben je op zoek naar een plek om te overnachten op dit leuke Waddeneiland? Lees dan snel verder.

Romantisch overnachten

Het natuurhuisje is niet alleen heel praktisch ingericht het is ook ontzettend knus. . In de sfeervolle woonkamer is een open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Ook is er een bedstee met twee éénpersoons matrassen, en een moderne badkamer met douche en toilet.  Al met al een fijn en romantische plek om te overnachten. De ruime achtertuin is bovendien een fijne plek om te genieten van het heerlijke buitenleven en uit te kijken op de duinen en de watertoren.

Vuurtoren-schiermonnikoog-watertoren

Ligging van Het Tuinhuisje Schiermonnikoog

Niet alleen het huisje zelf is ontzettend fijn. Ook met de ligging is niets mis. Je vindt het Tiny House aan de centraal gelegen Badweg. Met een paar minuten lopen sta je in het centrum van het dorp, midden op strand, in de bossen of bovenop de duinen. Je bereikt Het Tuinhuisje met een klein betegeld paadje. Je zit dus niet direct aan de weg wat voor nog meer rust zorgt.

Tips voor jouw staycation op Schiermonnikoog

Ga je een weekje of midweekje naar Schiermonnikoog dan hoef je je zeker niet te gaan vervelen. Ben je gek op de natuur, maak dan een aantal mooie wandelingen of fietstocht over het eiland. Ben je vooral gekomen om te ontspannen dan kan een bezoekje aan het leukste koffietentje of een van de strandtenten zeker niet ontbreken. Er is nog veel meer te doen op het eiland. De leukste tips lees je in dit artikel.

Wil jij ook overnachten in Het Tuinhuisje?

Je huurt het Tuinhuisje voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag) een midweek of een hele week. Naast een leuke is Het Tuinhuisje ook geen dure optie. Voor zowel een weekend als een midweek betaal je in het laagseizoen €300,-. Bekijk de website voor alle opties en prijzen.