Tanah Lot Tempel

Indonesië – Reisvideo

Van ieder land waar ik een bezoekje aan breng probeer ik een leuke video te maken. Vandaag staat de reisvideo van Indonesië op het programma. Ben jij benieuwd hoe Indonesië eruit ziet of twijfel je nog om dit land te bezoeken? Bekijk dan eens deze video en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig.

Indonesië was het eerste land dat ik bezocht bij mijn kennismaking met het continent Azië. Vooraf had ik geen idee wat ik moest verwachten en vond ik het toch wel stiekem erg spannend. Eenmaal aangekomen op Bali was deze spanning er helemaal vanaf en was ik direct verliefd op dit land. Waar we in Australië €30,- p.p. moesten betalen voor een achtpersoons kamer was dit in Indonesië €10,- p.p. voor een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) in een prachtige homestay, zoals deze in Sanur.

Waar ben ik geweest?

Naast de lage kosten heeft Indonesië nog zoveel meer te bieden. In Indonesië hebben wij een aantal eilanden bezocht. Allereerst hebben wij een bezoek gebracht aan Bali, waar we o.a. Sanur, Ubud, Canggu en Kuta bezocht hebben. Bali stond vooral in het teken van heeeeeerlijk eten en prachtige tempels. Ook zijn we per boot naar Gili Air geweest, waar we het echte eilandleven geproefd hebben. Vanuit Gili Air hebben we onze trip vervolgd naar Lombok, waar vooral de Secret Gili’s in het zuiden van Lombok echt adembenemend mooi waren. Tot slot hebben we het propellervliegtuig genomen richting één van de armste, maar meest prachtige eilanden van Indonesië: Flores. Op Flores hebben we het mooiste uitzicht van Indonesië mogen bekijken, door grotten geklauterd en, het hoogtepunt, Nationaalpark Komodo bezocht, waar we de dino’s van vandaag ontmoet hebben, namelijk de Komodo Varanen.

Indonesië gaat bij mij de boeken in als het land met de mooiste zonsondergangen, het lekkerste eten en de meest gastvrije mensen. Wil jij nog meer reisvideo’s zien, kijk dan eens hier! Veel plezier met het bekijken van deze reisvideo over Indonesië.